"St Patrick`s tinteste un rezultat pozitiv" sau "St Patrick`s spera la un miracol pe RDS" titreaza presa irlandeza inainte de returul cu Steaua. "St Patrick`s trebuie sa reuseasca o revenire aproape imposibila pentru a pastra vii sperantele la calificarea in grupele Europa League", a scris Belfast Telegraph in ziua meciului.

"Trebuie sa fim optimisti", a spus Jeff Kenna, potrivit Irish Times. "Realistic vorbind, plecam de la 0-3, iar Steaua au jucat foarte bine la Bucuresti, chiar putea inscrie mai multe goluri. Stim cat de greu va fi, dar daca vom fi sustinuti din tribune, vom inscrie repede, iar adversarii nostri nu vor aborda meciul cum trebuie, orice se poate intampla", a adaugat managerul lui St Patrick`s, care are la dispozitie intreg lotul pentru returul cu Steaua.

Mai mult, Kenna a fost impresionat de jocul ros-albastrilor din tur, remarcandu-i pe Nicolita, Andrei Ionescu, Romeo Surdu si Stancu. "Toata echipa lor a fost excelenta. Aproape toti stiau ce sa faca cu mingea, au jucat foarte ofensiv, rapid. As spune ca au avut un singur om inalt in atac, restul jucatorilor fiind foarte mici, iuti si exacti".

Potrivit Irish Daily Mirror, fanii romani vor fi mai multi decat cei irlandezi in tribunele stadionului RDS. Suporterii Stelei au cumparat peste 2.500 din 4.000 disponibile pentru fanii ros-albastrlor in acest retur, majoritatea fiind achizitionate de romani stabiliti in Irlanda. Pretul unui bilet este de 20 euro.