Fanii lui VfB Stuttgart au aplaudat a treia calificare a favoritilor in grupele Ligii campionilor in fata unei Timisoare palide, fara pofta de joc. Jucatorii lui Sabau au jucat slab toata partida: nu au bifat nicio ocazie de gol, in timp ce gazdele, prin Marica si Pogrbnyak, i-au hartuit permanent pe fundasii banateni. Timisoara a avut si noroc, svabii ratand cateva ocazii bune de a marca, cea mai importanta fiind bara lui Rudy.

Stuttgart merge in Liga Campionilor unde ar putea intalni in grupe pe Unirea Urziceni. Timisoara este prima echipa romeneasca calificata in grupele Europa League.

Ioan Ovidiu Sabau: Mi-as fi dorit mult mai mult de la acest joc. Uitandu-ne la aceste doua jocuri, nu ne-au pus in mare dificultate, dar cele doua goluri de la Timisoara au facut diferenta. Nu am avut curaj. Atacantii s-au miscat destul de putin. Sunt multe lucruri pe care mi le reprosez. Nu am avut ambitia si placerea cu care am jucat cu Sahtior. La ce echipa are Timisoara in acest moment era greu sa mergem in grupele Ligii. Pentru noi o putem lua ca o buna experienta"(Tvr 1)

Ciprian Marica, Stuttgart:"Ma bucur ca am reusit sa ne calificam in Liga. Am intalnit o alta echipa a Timisoarei, mult mai bine organizata, care nu ne-a lasat sa marcam azi. Suntem constienti ca de aici incepe greul, dar asta ne motiveaza si mai mult"(Tvr 1)

Echipele de start:

Stuttgart: 1 Lehman, 5 Tasci, 9 Marica, 11 Hitzlsperger, 13 Gebhart, 16 Rudy, 17 Delpierre, 21 Magnin, 27 Celozzi, 28 Khedira, 29 Pogrebnyak;

Rezerve: 24 Ulreich, 3 Osorio, 6 Niedermeier, 8 Simak, 18 Cacau, 25 Elson, 39 Schieber;

Antrenor: Markus Babbel

Timisoara: 29 Pantilimon, 2 Eder, 3 Latovlevici, 6 Nibombe, 9 Parks, 11 Arman Karamyan, 17 Borbely, 18 Bucur, 28 Cisovsky, 55 Bourceanu, 77 Curtean;

Rezerve: 99 Pedro Taborda, 7 Stancu, 8 Vrsic, 13 Scutaru, 23 Ionescu

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau