Situatia lui Eugen Trica s-a clarificat: jucatorul si-a reziliat contractul cu CFR Cluj si a semnat pe un sezon cu Universitatea Craiova. "Am venit acasa", a spus Trica, convins ca se va califica alaturi de Craiova in cupe europene. "A semnat cu ochii inchisi", a confirmat si patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.

Eugen Trica, U Craiova: "Cred ca fac fata 90 de minute daca ma voi antrena bine. Jucatorii de la Craiova trebuie sa aiba mai multa incredere in ei, pentru ca sunt fotbalisti de valoare. Speram sa prindem o cupa europeana si apoi in grupe. Degeaba ne calificam in Europa League daca nu jucam in grupe. Trebuie sa intram la fiecare meci pe teren cu dorinta de a castiga. Daca echipa va castiga se va umple si stadionul", a spus Eugen Trica la GSPTV.

Adrian Mititelu. patron U Craiova: "Trica a semnat cu ochii inchisi. Nu l-a interesat suma, are destui bani. Fiul ratacitor s-a intors din pribegie, e un oltean adevarat. E ultima achizitie pe care o facem acum la inceput de campionat. Nu mai vine nimeni!"(gsp.ro).