"Vfb Stuttgart are portile deschise spre Liga Campionilor", a titrat FocusOnline.de in ziua returului dintre echipa lui Marica si FC Timsioara. "Avem calificarea in mainile noastre, la fel si recompensa acestor ultime sase luni de munca. Sunt sigur ca vom merge in grupele Ligii Campionilor", a spus antrenorul lui Stuttgart, Markus Babbel. Mai mult, Babbel a fost ironic la adresa romanilor: "in grupele Ligii ar fi ideal sa picam cu alte trei echipe romanesti".

Accidentat usor, vedeta lui Stuttgart, Alex Hleb, va fi protejat in partida cu FC Timisoara. "Nu are rost sa ne asumam riscuri aiurea. Acesta nu este un meci de totul sau nimic", a mai spus antrenorul svabilor.

Ciprian Marica, VfB Stuttgart: "Partida este foarte importanta pentru noi deoarece avem ca obiectiv calificarea in Liga Campionilor. Ca sa-l indeplinim, nu vom lasa adversarului nicio sansa. Nu incape indoiala, voi avea parte de un meci special impotriva conationalilor mei, sunt foarte motivat. Vom incerca sa marcam de la inceput si, de asemenea, vom fi atenti sa nu primim gol".