Oficialii cluburilor Dinamo si Steaua au cerut arbitrii straini pentru partida de duminica din Ghencea, a anuntat noul presedinte al CCA, Vasile Avram. Astfel CCA a trimis cereri la federatiile Spaniei, Italiei si Ucrainei, insa daca nu se va primi un raspuns pana miercuri, derby-ul etapei a 5-a din Liga 1, Steaua - Dinamo va fi condus de o brigada romaneasca.

"Dimineata am verificat faxurile sosite si am observat ca doar Dinamo a trimis o cerere pentru a avea arbitri straini la derby-ul cu Steaua, ulterior a venit si solicitarea din partea gruparii din Ghencea.

Eu am trimis deja cereri catre federatiile din Italia, Spania si Ucraina, insa daca pana miercuri la ora 14:00 nu vom primi acordul din partea forurilor respective, meciul va fi condus de o brigada romaneasca. Mai tarziu nu se poate, pentru ca nu mai este timp, trebuie sa se faca rezervarile la biletele de avion pentru arbitrii respectivi", a spus Avram pentru NewsIn, citat de Gsp.ro.

Derby-ul Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, va avea loc duminica, de la ora 21:00, pe stadionul din Ghencea.