Dinamo - CFR Cluj, derby-ul etapei a 4-a a Ligii 1, se anunta extrem de incins dupa ultimele evenimente din Stefan cel Mare. Dinamovistii infrunta Clujul dupa incidentele de la meciul cu Slovan din Europa League, dar si fara prezentele lui Tamas si Grigorie, ambii suspendati. "Daca nu castiga cu CFR Cluj si Steaua, jucatorii vor sta opt ore la munca, nu mai merge mistoul", a tunat Borcea. In tabara adversa, Conceicao nu-i are la dispozitie pe Kone, Dubarbier, Didi, Deac si Cabrera.

Mai mult, CFR Cluj a ramas si fara Trica, jucatorul despartindu-se de echipa clujeana dupa ce nu a fost folosit titular de antrenorul Conceicao.

Iuliu Muresan, presedintele de la CFR Cluj: "Nu cred ca pornim cu un avantaj din cauza problemelor de la Dinamo. Din contra, jucatorii vor dori sa demonstreze ca ce s-a intamplat cu Slovan a fost numai un accident si vor face totul pentru a demonstra ca au valoare. Nu stiu cati suporteri vor fi in tribune, dar sper sa nu mai existe nici un fel de incident de aceasta data. Fanii nostri nu ne-au creat niciodata probleme si va asigur ca situatia va fi aceeasi si pe viitor. Nu putem sa le interzicem sa vina la meci, e alegerea lor daca vin sau nu sa ne sustina in Stefan cel Mare. E pacat ca spectacolul e stricat de astfel de manifestari, insa nu stiu care sunt solutiile ce se impun a fi luate"(gsp.ro)

Cristi Borcea, actionar Dinamo: "Daca nu castiga cu CFR si Steaua, iar apoi nu accepta reducerile salariale, atunci jucatorii vor sta opt ore la munca, asa cum scrie in contract, nu mai merge mistoul. Pai ce fac aici? Ne iau la misto? O sa vada ei misto. Nu mai merge, facem act de prezenta pe gazon si sa ne luam banii. Indiferent de nume, daca nu accepta diminuarea contractelor daca un luam sase puncte cu Steaua si CFR, vor sta la munca, daca nu, sa isi gaseasca rapid echipe".

Partida din Stefan cel Mare va fi condusa la centru de Ovidiu Hategan, ajutat de asistentii Cristian Nica si Aurel Onita.