Eugen Trica nu mai vrea la CFR! Suparat pe antrenorul Antonio Conceicao pentru ca nu l-a folosit ca titular in ultimele partide, fotbalistul roman a declarat ca va purta discutii cu oficialii clujeni pentru a putea parasi clubul liber de contract si isi va cauta o alta echipa la care sa evolueze.

"Am fost o voce la CFR Cluj, n-o sa mai fiu. E gata, nu e nici o problema intre mine si club, ramanem prieteni. Nu rezilierea e o problema, oamenii de la Cluj sint intelegatori. Nu tratez cu nici o echipa, dar sint deschis la negocieri. Motivele despartirii mele de CFR vor ramine intre mine si club, noi ne spalam rufele in familie. Astept propuneri, sa vedem ce se va intimpla in continuare pentru ca intentionez sa mai joc cel putin un an. Mai mult, nu vreau sa comentez", a declarat Eugen Trica pentru gsp.ro.

Cu toate acestea, presedintele CFR-ului e convins ca lui Trica ii va trece supararea si va ramane in continuare alaturi de echipa. "Lui Trica i-am dat drumul o data gratis, nu stiu daca si acum va fi la fel. E un jucator foarte bun, as putea spune chiar emblematic pentru noi si trebuie sa se tina de treaba. E suparat ca nu evolueaza, il inteleg, dar ii trece. Se va pregati in continuare, e un profesionist desavarsit si ne va aduce multe bucurii. Nu pleaca nicaieri! E foarte atasat de club, am o relatie speciala cu el si cred in continuare ca poate sa aduca foarte mult atat vestiarului, cit si jocului nostru", a mentionat Iuliu Muresan pentru gsp.ro.