FC Brasov a invins cu 2-0 pe Universitatea Craiova, in primul joc din etapa a 4-a a campionatului de fotbal. Punctele brasovenilor au fost marcate de Diogo (minutul 30) si Zaharia (min. 60).

Click aici pentru rezultate si program in Liga 1, etapa a 4-a!

"Ne-a invins o echipa foarte buna", a declarat patronul oltenilor, Adrian Mititelu, recunoscand ca inca poarta negocieri cu Victor Piturca pentru preluarea echipei: "Trebuie sa avem rabdare cu Piturca. Eu cred ca va semna cu noi".

Victor Piturca vrea sa preia Craiova dupa etapa a 5-a, atunci cand campionatul se va intrerupe doua saptamani, pentru meciurile echipei nationale. Una dintre conditiile fostului selectioner este sa aiba la indeman o echipa cu capacitatea de a ataca primele pozitii ale clasamentului.

La Brasov, Craiova nu s-a bazat pe vedeta Florin Costea: atacantul nu a facut deplasarea, din cauza unui conflict cu administratia, pe tema noului contract de joc. "Noi l-am ajutat pe Florin Costea, este randul lui sa ne ajute. In acest an, nu se va transfera! Poate la anul", a declarat MItitelu.