Sfintii si-au predat armele in fata stelistilor lui Cristiano Bergodi, desi rezultatul de egalitate de la pauza ii facea sa spere la mai mult. Presa irlandeza a titrat faptul ca Steaua si-a nimicit adversarii in prima mansa a Europa League, dar nu a trecut cu vederea nici spectacolul oferit de finantatorul Becali oferit de la fereastra lojei sale.

Irish Independent a titrat: "Durere de inima pentru Sfinti: s-au luptat brav pentru a pastra egalitatea aproape o ora, inainte de a se preda".

Irish Examiner: "Sfintii, spulberati la Bucuresti. Aventura in Europa s-a incheiat dupa infrangerea drastica suferita pe un stadion gol. Nicolita a fost pericolul intruchipat".

Presa irlandeza nu a pierdut nici momentele create de finantatorul Stelei: "Patronul Stelei, Becali a aparut la o fereastra deschisa aflata la un etaj deasupra fanilor irlandezi si, spre incantarea presei locale, a inceput sa strige mesaje de incurajare catre jucatori". Finantatorul Stelei a aruncat pere jurnalistilor de la fereastra lojei sale, in pauza meciului, spre uimirea observatorului partidei.

Steaua a invins pe teren propriu formatia irlandeza St. Patrick's, scor 3-0, in prima mansa a play-off-ului Europa League.