Dinamo va pierde meciul din prima mansa a play-off-ului Europa League cu 3-0 la masa verde, in urma incidentelor provocate de suporteri. Dar pana in momentul "rascularii" fanilor, fotbalistii alb-rosii aveau parte de propria lor "revolutie". Slovan conducea cu 2-0 in minutul 88 si cel mai probabil se indrepta catre o victorie meritata. Multi se asteapta ca, dupa un asemenea rezultat, primul sanctionat sa fie antrenorul, Dario Bonetti. Dar oficialii dinamovisti nu sunt de aceeasi parere.

"Evident ca Dario Bonetti ramane la Dinamo si isi va continua programul pe care l-am inceput. Nu cred ca Bonetti este vinovat pentru rezultat, ci jucatorii care au intrat in teren si care au evoluat asa cum au evoluat. Au gresit mult si au fost apatici. Banca tehnica a pregatit in mod cert altfel acest meci, nu asa cum s-a disputat. Daca se va rata calificarea, se vor reduce salariile, pentru ca una dintre sursele de venit era participarea in grupele Europa League”.

Actionarul Vasile Turcu se dezice de jocul dinamovistilor: "Ce pot sa le fac eu acum? Ce sa le fac eu? Eu le-am dat banii, daca ei nu joaca, eu ce sa le fac? N-am zis eu sa vina Bonetti! Eu n-am nici o vina" (gsptv)