Gheorghe Hagi a tinut sa infirme zvonurile care il puneau in postura de inlocuitor al lui Mircea Sandu la sefia Federatiei Romane de Fotbal. Fostul international roman a mentionat, intr-un comunicat remis agentiei de stiri Mediafax, ca nu a avut niciodata aceasta intentie si ca in momentul de fata timpul ii este ocupat de doua proiecte importante: Academia de Fotbal Gheorghe Hagi si clubul sau de fotbal, Viitorul Constanta.

Potrivit presei, Marin Condescu, presedintele de la Pandurii Tg. Jiu a inceput sa stranga semnaturi in vederea schimbarii din functie a lui Mircea Sandu si inlocuirea acestuia cu Gheorghe Hagi.

"Doresc sa ii anunt pe toti cei interesati ca nu am nici o intentie sa candidez la postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal si nu am avut-o niciodata! Tin sa le multumesc celor care s-au gandit la mine, dar nu s-a pus niciodata problema unei asemenea actiuni din partea mea. In prezent, sunt implicat in doua proiecte majore personale: Academia de fotbal “Gheorghe Hagi” , dedicata copiilor si juniorilor, dorinta mea fiind ca aceasta sa devina una dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Sud-Est, si propriul meu club de fotbal: Viitorul Constanta. Toata energia mea este concentrata in aceste doua proiecte pe care vreau sa le dezvolt", se arata in comunicat.