Delegatia echipei irlandeze St. Patrick`s a ajuns la Bucuresti pentru partida cu Steaua din play-off-ul Europa League. "Am deveni eroi nationali daca am invinge Steaua", a spus antrenorul Jeff Kenna, care nu a ezitat sa-i bata obrazul lui Gigi Becali pentru ce a spus despre echipa sa. "Este lipsa de respect din partea lui Becali sa spuna ca se lasa de fotbal daca ii eliminam", a mai spus Kenna. Daca patronul ros-albastrilor a fost criticat de irlandezi, Banel Nicolita a fost numele cel mai des rostit de adversarii Stelei.

Jeff Kenna, antrenorul irlandezilor: "Steaua este o echipa foarte buna, cu multi internationali in lot si cu o experienta internationala foarte mare. Il cunosc pe Nicolita, este o aripa foarte buna, mai este numarul 7, nu stiu sa ii pronunt numele (Szekely), care, la fel, este un mijlocas stanga valoros, si in atac Surdu si numarul 28 (Stancu), sunt jucatorii pe care i-am remarcat. Eu sper la un 0-0, dar o victorie pentru noi ar fi excelenta! Daca am trece de Steaua ar fi un rezultat enorm pentru fotbalul irlandez, nu numai pentru noi, am fi prima echipa calificata in faza grupelor si am deveni un fel de eroi nationali.

Este lipsa de respect din partea lui Becali sa spuna ca se lasa de fotbal daca ii eliminam. Noi am muncit sa ajungem aici". (prosport)

"Steaua este o echipa buna. Am jucat impotriva Stelei pe cand evoluam la Shelbourne si am pierdut. Steaua are multi jucatori buni, unii dintre ei cu experienta internationala. Sunt vreo trei sau patru jucatori foarte buni la Steaua, il stiu pe Nicolita. Noi vrem ca dupa meciul din Romania sa nu fie decisa calificarea", a spus Harris, citat de Mediafax. Capitanul lui St. Patrick`s nu e deloc incantat ca stadionul va fi gol la meciul din Ghencea. "O sa fie o atmosfera ciudata fara spectatori. Noua ne place sa jucam cu spectatori, dar asta e... Cred ca nu ajuta pe nimeni lipsa spectatorilor", a adaugat Harris.