"VfB Stuttgart joaca in tara lui Tarzan pentru 22 de milioane de euro", au titrat germanii de la Bild, citati de Mediafax, inainte de partida-tur dintre FC Timisoara si Stuttgart. Mai mult, presa germana l-a prezentat pe Marica ca un "superstar", spunand despre roman ca desi a rupt relatia cu Gina Pistol, atacantul este extrem de motivat.

"Daca se califica in grupe, VfB are garantate 22 de milioane de euro. Cel mai celebru fiu al Timisoarei este Johnny Weissmuller, care a trait in SUA, multiplu campion olimpic si cel mai faimos interpret al personajului Tarzan", a scris Bild, citat de Mediafax.

In ceea ce-l priveste pe Marica, Bild a tinut sa mentioneze ca relatia sa cu Gina Pistol nu mai este de actualitate si ca spusele lui Marian Iancu despre el ("Marica nu este un jucator care poate decide soarta unui meci) l-au motivat si mai tare. "Asta este opinia lui", a spus Marica pentru Bild, citat de Hotnews.ro. "Este o lipsa de respect, dar asta ma ambitioneaza si mai tare", a avertizat romanul lui Stuttgart.