Conducatorii echipelor de fotbal din Liga 1 au criticat aspru arbitrajele inca din primele etape ale campionatului, iar presedintele LPF Dumitru Dragomir le da dreptate. "Arbitrajele din acest inceput de campionat au fost dezastruoase", a spus Dragomir potrivit gsp.ro. Presedintele LPF a mai spus ca va sustine cluburile care vor cere arbitrii straini pentru partidele din campionat.

"Arbitrajele din acest inceput de campionat au fost dezastruoase, chiar daca etapa din acest sfarsit de saptamana a fost mai linistita. Cluburile pot face cerere catre LPF ca vor arbitri straini, iar noi mergem in Comitetul Executiv al FRF. Daca acolo se aproba acest lucru, CCA trebuie sa se conformeze. Daca le convine bine, daca nu, pleaca. Eu sunt alaturi de cluburile mele in orice situatie. Au si conducatorii dreptate, iar daca cer straini, e o problema", a spus Dragomir.

Gigi Becali, patron Steaua: "La ora asta, Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, Vaslui si Timisoara au depus hartie pentru arbitri straini in meciurile dintre primele 7 echipe care se bat pentru locurile din cupele europene. Noi nu vrem ca toate meciurile sa fie conduse de brigazi straine, ci doar jumatate dintre ele. Este vorba de cele cu echipele care joaca in Europa. Platesc, n-am nevoie de arbitri romani"(gsp.ro).

Cristi Borcea, actionar Dinamo: "Daca noi vrem arbitri straini, nu conteaza ce vrea domnul Huzu. Nu-i convine, sa plece! El ar trebui sa se bucure ca vin arbitri straini, nu va mai fi presiune. Noi vrem ca el sa ramana la CCA, dar vrem arbitri straini la derby-uri. Nu acceptam sa se faca experimente pe seama noastra. Ar fi liniste in fotbal"(sport.ro)