Miodrag Milosavljevic, un respectat batranel de 88 ani si fan infocat al ehipei Steaua Rosie Belgrad vrea ca dupa moartea sa clubul preferat sa-i mosteneasca locuinta. "Cand voi muri, vreau ca locuinta mea sa apartina clubului pe care l-am iubit toata viata mea". Mile Sarbul, asa cum il stiu cunoscutii, traieste intens fiecare partida a formatiei din Belgrad si a povestit publicatiei Pressonline despre cele trei momente din viata sa in care era sa moara dupa infrangerile Stelei Rosii.

Miodrag este foarte cunoscut si iubit in Belgrad, iar apropiatii sunt siguri ca inmormantarea sa va aduna mult mai multi oameni decat cea a fostului presedinte al Iugoslaviei, Maresalul Tito, din 1980.

A fost pe punctul de a muri de trei ori dupa ce echipa sa a pierdut. Prima data, in 1953, Miodrag a facut infarct si a stat o luna in spital, dupa ce Steaua Rosie a pierdut in finala Cupei Iugoslaviei cu 2-7 in fata Partizanului. A doua oara, in 1957, a fost vina Fiorentinei, care i-a eliminat echipa favorita din semifinalele Cupei Uefa. "M-am asezat pe sine in Florenta si asteptam sa vina un tren si sa ma omoare. Cineva m-a vazut si m-a tarat de acolo", povesteste fanul infocat al Stelei Rosii. A treia oara, in 1970, tot o semifinala de cupa europeana era sa-i puna capat zilelor. "Cand am pierdut cu Panathinaikos in Atena cu 0-3, am ajuns la spital pentru ca aproape m-am intoxicat cu alcool si nicotina".