Nationala de fotbal a Romaniei s-a deplasat la Budapesta fara unul dintre cei mai importanti jucatori, Adrian Mutu, fotbalistul suferind, dupa spusele oficialilor FRF, de febra, motiv pentru care a ratat amicalul impotriva Ungariei. Cu toate acestea, Mutu a facut spectacol la antrenamentul de marti al Fiorentinei, Briliantul roman marcand patru goluri, conform Corriere dello Sport.

"Zanetti (nr, Cristano), care va fi prezentat oficial pe 13 august, a primit tricoul cu numarul 15 la Fiorentina. In cadrul antrenamentului de marti a aparut pe gazon si Adrian Mutu, cel care a ratat amicalul cu Aston Villa, de sambata trecuta, din cauza unei raceli. Asul roman a facut un adevarat spectacol, atacantul reusind patru goluri pe durata partidei", se precizeaza in Corriere dello Sport.

Dupa ce a fost anuntat de catre Cesare Prandelli (in cursul zilei de 9 august) ca fotbalistul sau este racit, Razvan Lucescu a renuntat la Mutu pe care l-a inlocuit cu Bogdan Stancu, atacantul Stelei, in lotul pentru partida amicala cu Ungaria.

Cu o zi inainte de partida cu maghiarii, Adrian Mutu a fost in mare forma la antrenamentele Fiorentinei de la San Piero a Sieva, internationalului roman trecandu-i febra de 40 de grade. La aceeasi ora, Chivu, Goian, Coman si ceilalti tricolori se pregateau sub comanda lui Lucescu Junior la Budapesta.

Fiorentina va intalni saptamana viitoare pe Sporting Lisabona in play-off-ul Champions League.

“Adi a fost racit si chiar nu putea sa joace la Budapesta. Probabil a facut un antrenament usor la Fiorentina” - Ionut Lupescu, director general FRF (gsp.ro).

Vezi aici imagini de la sesiunea foto a Fiorentinei: