Razvan Lucescu vrea seriozitate in meciul cu Ungaria, obiectivul tricolorilor fiind victoria in disputa de la Budapesta. Cu toate acestea, selectionerul Romaniei indeamna la fair-play (tinand cont de faptul ca au existat de-a lungul timpului anumite tensiuni tensiuni intre suporterii celor doua nationale) in aceasta partida amicala, amintind ca ea se disputa in memoria lui Marian Cozma.

"Nu vreau sa fac prea mari referiri la jucatorii care din diverse motive nu au putut sa faca parte din lotul nostru pentru aceasta partida. Vreau fair-play la Budapesta, sa nu se uite ca jucam pentru Marian Cozma. Relatiile tensionate din ultima vreme ar trebui sa dispara. In orice caz, suntem o echipa cu jucatori profesionisti care stiu ca atunci cand intra pe teren trebuie sa se gandeasca numai la victorie, doar atat. Cristi Chivu este un om deosebit, a traversat practic lumea pentru a asista la aceasta partida alaturi de noi", a declarat Razvan Lucescu in cadrul unei conferinte de presa.

"Noi suntem o echipa care nu depinde de niciun jucator. In momentul in care depinzi de un jucator, nu mai esti echipa. Sigur ca imi doresc sa am cei mai buni la dispozitie. Mi-as fi dorit ca Adi Mutu sa faca parte din acest lot. Tin minte ca in '72 tatal meu a venit foarte suparat acasa, dupa acea tripla cu Ungaria. Am facut doua egaluri si maghiarii ne-au batut in barajul de la Belgrad. Chiar daca aveam patru ani, imi aduc aminte cat de afectat a fost tatal meu. Atunci i-am promis ca ma voi face mare si ca voi invinge Ungaria cu 7-0. Este o poveste din copilaria mea, e evident ca nu avem cum sa invingem cu 7-0", a conchis Lucescu Junior.

Partida amicala dintre Ungaria si Romania (disputata in memoria lui Marian Cozma, ucis intr-un local din Veszprem) va avea loc miercuri, de la ora 21:00, si va fi transmisa in direct de Protv si Live Text de HotNews.ro.