La cateva luni de la vestea disparitiei fiului sau, Petre Cozma vorbeste despre ajutorul primit din partea romanilor si a ungurilor, dar si despre o ancheta care se misca greu din lipsa probelor. "Fiul meu a fost 100% executat", este de parere tatal fostului handbalist Marian Cozma. Partida amicala Ungaria - Romania de miercuri se disputa in memoria fostului sportiv.

"Voi fi prezent la meciul Ungaria-Romania. Voi asista la un meci in memoria fiului meu. Ei mereu au facut cate ceva frumos in memoria lui, s-au purtat bine si cand era in viata. Nu reprosez nimic romanilor, pentru ca si ei sunt aproape de mine, dar cei din Ungaria se misca altfel. Marian este iubit in continuare si de poporul ungur si aici la noi, deci nu imi e teama de o altfel de reactie a suporterilor la acest meci de fotbal", a precizat Petre Cozma (sptfm).

Referindu-se la ancheta in curs de desfasurare a politiei maghiare, Petre Cozma este de parere ca lucrurile se misca destul de greu din cauza lipsei probelor. Tatal fostului tricolor este de parere ca cel suparanumit Pasarila a fost executat.

"Ancheta merge greu, dar merge. Spun ca merge greu pentru ca nu sunt probe, insa acolo isi fac treaba. Eu spun ca 100% a fost o executie. Pe mine nu ma intereseaza ce fac trepadusii astia care mi-au omorat fiul, pe mine ma intereseaza ce fac cei care au dat ordin. Cel mai mult ma doare ca stiu mai multe si nu pot sa vorbesc", a conchis Petre Cozma (sport total fm)

Partida amicala dintre Ungaria si Romania (disputata in memoria lui Marian Cozma, ucis intr-un local din Veszprem) se va disputa miercuri, de la ora 21:00, si va fi transmisa in direct de Protv si Live Text de HotNews.ro.