Selectionerul Ungariei, Erwin Koeman, este incantat de amicalul pe care jucatorii sai il vor sustine impotriva Romaniei, considerandu-l "un bun test de verificare in perspectiva jocurilor oficiale din toamna".

"Ma astept la un meci strans, de lupta. Voi da tuturor sansa sa joace, fiind la inceputul sezonului poate nu toata lumea e in forma, dar va fi un bun test de verificare in perspectiva jocurilor oficiale din toamna. Este o buna sansa sa ne evaluam inaintea partidelor cu Portugalia si Suedia din septembrie. Echipa Romaniei are un stil similar Portugaliei, asa ca avem posibilitatea sa facem o repetitie", a spus selectionerul Ungariei pentru presa maghiara.

"Nu vreau sa-mi mai aduc aminte de jocurile impotriva romanilor, oriunde am jucat contra lor am pierdut. Cu totii trebuie sa fim cat mai implicati si sa realizam ca ne asteapta doua meciuri foarte importante in preliminariile CM. Trebuie sa jucam bine si sa obtinem un rezultat cat mai bun pentru moral", a adaugat si jucatorul lui Hertha Berlin, Pal Dardai.