La 18 ani, fiul lui Cornel Penescu, Andrei, a negociat de la egal la egal cu Gigi Becali si a reusit sa-l convinga pe patronul Stelei sa-i plateasca banii pentru transferul lui Tanase chiar daca jucatorul are un picior mai scurt. "Are un picior mai lung cu 1,5 centimetri, nu e o diferenta care sa-l poata incomoda sa joace fotbal la cel mai inalt nivel", a spus Andrei Penescu.

"Am vorbit chiar mai inainte cu Gigi Becali, marti ne vor da banii pe Cristi. Daca nu il vor, sa mi-l dea ca il vand si intr-un picior! Are un picior mai lung cu 1,5 centimetri, nu e o diferenta care sa-l poata incomoda sa joace fotbal la cel mai inalt nivel.

Cei de la Steaua i-au facut teste amanuntite, asa cum era normal sa se intample, si au realizat ca nu e nimic serios. E firesc sa fie preocupati de situatia medicala a jucatorilor, mai ales dupa ce au patit cu Emeghara sau Ovidiu Petre. Am incredere in Tanase, ma astept sa aiba evolutii foarte bune in Ghencea si sa le rasplateasca increderea oamenilor de acolo", a spus Penescu junior pentru gsp.ro.