Cu un singur punct acumulat in doua etape, Dinamo este una dintre codasele Ligii 1, formatia din Stefan cel Mare aflandu-se pe pozitia a 14-a in clasament. "Bonetti este cel mai slab antrenor pe care l-a avut Dinamo in ultimii 20 de ani", este de parere Vasile Turcu. Cu toate ca a bifat doar doua partide oficiale, zilele italianului Bonetti pe banca echipei bucurestene par a fi numarate.

"Imi pare rau pentru Cristi (n.r. - Borcea), dar e si el vinovat. Trebuia sa ia masuri radicale dupa incheierea campionatului trecut. Bonetti este cel mai slab antrenor pe care l-a avut Dinamo de 20 de ani incoace. Sper ca Borcea si Badea sa-l demita cat mai repede. Aceasta boneta-cascheta n-are ce sa mai caute la Dinamo. N-am nimic cu aceasta boneta, dar e prea mare pentru Dinamo. Nu poate s-o ducă, il cocoseaza boneta-cascheta si mai mult. Sa faca perfectionare. Daca imi pune cineva 50 de kilograme in plus, si eu cad cu ele", a declarat Vasile Turcu (EVZ).

"Atunci cand joci cu doi oameni mai putin pe teren, doar un miracol te salveaza de la infrangere. Mai sunt unele probleme de lot, trebuie timp de redresare, de cunoastere, iar Bonetti e de cateva saptamani la echipa. Ne incearca Dumnezeu pentru ca in trecut arbitrii au gresit in favoarea noastra", a precizat Cornel Dinu (Adevarul).

Dupa o despartire cu cantec de Mircea Rednic (cel care fusese demis, dar figura in acte drept tehnician al lui Dinamo), cainii l-au instalat la echipa pe Bonetti, acesta fiind adus pe filiera omului de afaceri Marius Vizer. De-a lungul timpului, Dario a pregatit echipele Sestrese, Dundee FC, Potenza SC, FC Sopron, Gallipoli si Juve Stabia.

Dinamo se va deplasa la Piatra Neamt in etapa a treia din campionat, partida urmand sa aiba loc, vineri, de la ora 21:00.