Au mai ramas cateva ore pana la marele derby din Ghencea, dintre Steaua si CFR Cluj. "CFR-ul este cea mai buna echipa din Romania", a surprins antrenorul ros-albastrilor inainte de partida de duminica. De partea cealalta, clujenii nu au cuvinte la fel de frumoase despre Steaua. "Stelistii nu joaca bine, sa vedem daca ne aplauda dupa ce vom bate cu 3-0", a spus Dani. CFR Cluj nu a invins niciodata Steaua in Ghencea.

Cristiano Bergodi, antrenor Steaua: "CFR este cea mai buna echipa din Romania! Are un lot extrem de valoros. Noi suntem pregatiti, avem un moral bun. Este un inceput binisor pentru echipa mea, dar suntem increzatori". Italianul da dovada de mult curaj si-l contrazice pe finantatorul din Ghencea: "Eu respect jucatorii Stelei si chiar daca Tanase ar fi fost pregatit, el tot nu evolua cu CFR Cluj. Cristian nu este suta la suta refacut si nu are cum sa vina de doua zile la echipa si sa intre in locul unui jucator care a facut toata pregatirea cu Steaua"(steauafc.com) . Daca Bergodi nu il ia inca in calcul pe Tanase, italianul se bucura de revenirea lui Szekely dupa accidentarea din partida cu Motherwell.

"Am vazut ca la finalul meciurilor ei isi aplauda adversarii. Este un gest frumos, sa vedem daca si duminica, cand noi vom bate cu 3-0, o sa aplaude mai tare", le-a transmis portughezul Dani stelistilor. CFR Cluj vine in Ghencea fara Culio si Cadu, dar clujenii sunt foarte optimisti ca vor pleca cu toate punctele din infruntarea cu echipa lui Bergodi.

Steaua - CFR Cluj se va juca duminica de la 20.45, in direct pe Antena 1 si live-text pe HotNews.ro.