Arbitrul Teo Craciunescu este pus la zid de dinamovisti dupa meciul pierdut de echipa din Stefan cel Mare in fata nou-promovatei Curtea de Arges. "Nu e posibil sa joci cu doua eliminari, niciuna justificata", a rabufnit antrenorul Bonetti la finalul partidei, in timp ce Marius Niculae a cerut arbitrii straini pentru Dinamo.

"Nu e posibil sa joci cu doua eliminari, mai ales cu una inca din minutul 13. Nici una nu a fost justificata! Le-a facut cadou si un corner din care au deschis scorul. Fiecare jucator stia ce sarcini are, dar nu le-a respectat. E normal ca dupa un astfel de arbitraj sa existe amaraciune, suparare. Eu nu am comentat pana acum arbitrajul, e o meserie grea, dar acum nu mai pot zice asta. Cand ai atatia ani de fotbal in spate cum am eu, iti dai seama cand ceva e in neregula", a zis Bonetti.

"Ce sa spunem noi?! Sa vorbeasca arbitrul in locul nostru! Ce sa mai zicem daca nu ne lasa sa jucam 11 contra 11? Vrem sa putem juca fotbal! E nevoie de arbitri straini", a spus Marius Niculae.