UEFA a hotarat ca Steaua sa evolueze urmatoarele doua partide de pe propria arena din Europa League fara spectatori, decizia forului european venind dupa bannerul ofensator afisat de suporterii stelisti la partida cu Ujpest, din turul doi preliminar al competitiei. De asemenea, la cea mai mica abatere, ros-albastrii vor mai primi inca o partida cu portile inchise.

"Ne-au dat dat doua etape, 30.000 de euro amenda si, daca se mai intampla, avem inca o etapa la cea mai mica problema. Jucam acasa fara spectatori, pierd cateva sute de mii de euro plus amenda de la UEFA. Am ajuns sclavul si prostul huliganilor sa joc cu portile inchise, nu mai stau la cheremul lor. Dupa ce ca pierd cateva sute de mii, mai fac si figuri, de ce sa suporte 20.000 de oameni pentru cateva sute. Nu imi convine sa avem doua etape de suspendare, o sa le arat eu huliganilor ca nu mai intra pe stadion", a declarat Gigi Becali (sport.ro).

La partida tur cu Ujpest, la peluza a doua a stadionului din Ghencea a fost afisat un banner pe care scria "Cat tine femeia maghiara c.....l in ea? Raspuns noua luni", dupa acest incident oficialii unguri depunand un memoriu la UEFA. Dupa ce a analizat evenimentele, UEFA a decis ca Steaua va juca doua partide in Europa League fara spectatori.