Fundasul Dorin Goian se va transfera in Serie A, la Palermo, unde va primi un salariu de 550.000 de euro. Potrivit impresarului Ioan Becali, stelistul va pleca vineri dimineata in Italia pentru vizita medicala. Finantatorul ros-albastru a confirmat transferul: "Il voi vinde pe Goian! Iau pe el doua milioane de euro".

"Pot sa anunt acum ca Dorin Goian s-a transferat la Palermo si a semnat deja prin fax cu italienii. A contat mult si faptul ca acolo este antrenor Walter Zenga. Vineri dimineata vom pleca impreuna de la Aeroportul Baneasa pentru ca jucatorul sa efectueze vizita medicala, iar el va ramane acolo. Clubul Steaua va primi doua milioane de euro, iar salariul sau net va fi de 550.000 de euro, plus alte bonusuri de performanta. Nu mai poate aparea nicio surpriza, atunci cand spun eu ceva, asa e", a declarat Ioan Becali la GspTv.

"Il voi vinde pe Goian. Iau pe el doua milioane de euro! Va merge la Palermo! Maine dimineata va pleca acolo cu Giovanni! Il vand si la revedere! Sa fie sanatos! Goian mai poti sa ai, gasesti usor fundas. Ai Tudose, ai Baciu, ai Rada, ai Ninu, dar Tanase poate sa joace peste tot. Eu as vrea sa il vad pe banda stinga. Vreau sa joc si cu Tanase si cu Ionescu", a confirmat finantatorul Stelei, George Becali, la sport.ro.

"Pentru mine este un pas inainte, da nu era chiar asa un mare vis sa plec de la Steaua, nu tineam neaparat sa plec. Acum este important sa ma duc in Italia si sa ajut cat mai mult noua mea echipa. Abia astept sa ma intalnesc din nou cu Zenga si sper sa fie intr-un ceas bun. Maine voi merge la vizita medicala. Nu eram dezamagit daca as fi ramas la Steaua, pur si simplu asa credeam, ca voi ramane in Romania", a declarat Dorin Goian pentru Newsin, citat de gsp.ro.