Jucatorii lui Sahtior Donetk si-au gasit cu greu cuvintele dupa eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor. Calificarea surpriza a Timisoarei i-a trimis pe elevii lui Mircea Lucescu sa lupte pentru trofeul Europa League: "Ce sa mai spun acum, o sa dam tot ce e mai bun in Europa League", a declarat Dmytro Chygrynskyy.

"Daca am fi condus tot jocul asa cum am facut-o in a doua repriza am fi avut mai multe lovituri si mai multe sanse. Dar am pierdut prea mult timp asteptand... Poate ca nu am vrut sa ratam sau sa atacam cu mai multa forta. Au fost putine momente in care puteam sa marcam. Acum avem Europa League si trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa nu facem asemenea greseli si in aceasta competitie", a declarat Tomas Hubschman pentru site-ul oficial al echipei din Ucraina.

Dmytro Chygrynskyy: "Ce sa mai spun acum, o sa dam tot ce e mai bun in Europa League. Nu mai avem nimic altceva de facut".

Oleksiy Gai: "Toate problemele trebuiau sa fie rezolvate inca din primul meci de la Donetk. Astazi nu am putut sa facem nimic. Rivala sustinuta de fani a reusit sa reziste".