Craiova si Dinamo se intalnesc in cel mai interesant meci al primei etape din Liga 1. Daca oltenii inca se mai gandesc cu placere la acel 2-0 si la foarfeca lui Florin Costea, cainii vor sa paseasca cu dreptul in noua stagiune fotbalistica in pofida partidelor mai putin reusite din pregatire. "Craiova este favorita", crede fostul international Gica Popescu. Partida va incepe la ora 21.30 si va fi Live Text pe HotNews.ro.

Cu un antrenor nou, in persoana lui Daniel Mogosanu, juvetii spera la o noua victorie impotriva dusmanului Dinamo, fratii Costea si compania dorind sa faca uitat finalul de sezon recent incheiat, atunci cand au ratat la mustata calificarea in Europa League in fata Vasluiului lui Adrian Porumboiu.

De cealalta parte, Dinamo anunta ca nu vrea sa se gandeasca la castigarea campionatului , cu toate ca nici oficialii cainilor nu cred ceea ce spun. Bucurestenii vin la Craiova cu gandul clar de a castiga, chiar daca in pregatire formatia pregatita de Bonetti a aratat ca a uitat sa muste.

"Sunt doua echipe care doresc sa inceapa sezonul cu dreptul. Dinamo ist doreste revansa, iar Craiova vrea sa continue ascensiunea in fotbalul romanesc. Meciul e deschis oricarui rezultat. Eu o vad pe Craiova favorita", a declarat Gica Popescu (sportro).

"Important este sa castige Craiova, nu conteaza cine da gol. Suporterii sunt si ei dezamagiti, si noi am fost, speram ca anul acesta ne vom lua revansa" - Mihai Costea (editie.ro).

Cu Alexandru Tudor la centru, Dinamo nu a reusit decat patru victorii in 16 partide, ultima reprezentatie a cainilor cu Tudor la centru fiind un adevarat dezastru, 2-5 la Pitesti cu FC Arges.

"Vreau o echipa de muncitori, nu de playboy! Vreau, la fel ca orice suporter dinamovist, sa fiu mandru de ceea ce face echipa in alb si rosu", a declarat Cristi Borcea.

Partida dintre Craiova si Dinamo va incepe de la ora 21.30, se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, disputa fiind transmisa in direct de gsptv si Live Text de HotNews.ro.