"Zlatan Ibrahimovic este un mare fotbalist si un mare sportiv, dar in acelasi timp si un copil care are nevoie de multa atentie", sunt vorbele cu care Massimo Moratti, patronul Interului, il caracterizeaza pe fostul milanez. Omul de afaceri l-a sustinut pe suedez de-a lungul negocierilor cu Barcelona. Nu acelasi lucru se poate spune despre Jose Mourinho, fostul sau tehnician, care i-a dat atacantului un singur sms: "Tradatorule!"

Povestea sms-ului expediat de Jose Mourinho este prezentata de Corriere dello Sport, jurnalistii italieni citand cotidianul La Vanguardia.

"Ne dadea mesaje de pe telefon in aproape fiecare minut, explicandu-ne ce si cum sa facem pentru ca tranzactia sa aiba loc", au precizat oficiali din cadrul clubului milanez.

"I-am promis ca daca Barcelona il vrea, vom negocia si il vom lasa sa plece", a declarat Moratti in legatura cu povestea trecerii lui Ibra la Barcelona.

Suedezul a vrut cu orice pret sa plece de la Inter, o formatie la care a castigat pe plan local (nr. in Italia) tot ce se putea castiga. Marea problema era insa reprezentata de Champions League, competitie pe care campionul Ibra vrea cu orice pret sa o castige. Cum Interul nu a putut sa-i satisfaca aceasta dorinta, Zlatan a ales sa plece la dream-team-ul lui Guardiola, campioana en-titre a Europei.