Cristian Sarbu, avocatul lui Adrian Mutu a declarat dupa aflarea deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane ca internationalul roman mai poate ataca decizia in instantele civile. Sarbu a adaugat ca suma de 17 milioane de euro poate fi platita si in transe, urmand ca dupa sa continue procesele cu Chelsea.

"Mie nu mi se pare justa decizia pentru ca in acest caz au fost si alti fotbalisti implicati, iar Chelsea a continuat acest caz doar cu Adrian Mutu. Sunt sigur ca Adi va continua si in instantele civile. Acesta este un rezultat al unui tribunal sportiv. In cazul unui proces civil pot fi alte rezultate deoarece se iau in calcul si alte probe si marturii. Suma poate fi platita si in transe. Adrian poate sa plateasca o suma mica si apoi sa continue procesele", a declarat avocatul lui Adrian Mutu, Cristian Sarbu. (Realitatea)

"E o sentinta nedreapta si nelegala. Vom face apel in termenul 30 de zile la Tribunalul Federal Elvetian. Asteptam si noi ca TAS-ul sa ne prezinte motivatia care a stat la baza acestei decizii", a declarat Michele Colluci, avocatul italian al lui Adrian Mutu. (gsp.ro)

Mircea Sandu: "E inuman ca un jucator sa fie pedepsit de doua ori, odata ca i-a fost reziliat contractul de munca si a pierdut multi bani, si acum ca trebuie sa achite o asemenea suma. De unde sa plateasca atatia bani? El nu are nimic pe numele lui, toate imobilele sunt trecute pe numele familiei, are doar salariul de la Fiorentina. Mutu sa plateasca 1.000 de euro pe luna si va achita datoria in 2.000 de ani si gata". (Newsin, citat de prosport.ro)

Victor Becali, fost impresar Adi Mutu: "Adrian e vinovat nu pentru ca s-a dopat ci pentru ca nu si-a gasit oamenii potriviti sa-i apere interesele. Daca ramanea la noi il puneam sa se duca inapoi la Chelsea la antrenament". (Gsptv)

Razvan Lucescu, selectioner Romania: "Nu mi se pare corecta decizia TAS in cazul lui Adrian Mutu, dar daca tot l-au pedepsit ar fi trebuit sa-i retina doar banii pe care i-a castigat in perioada in care a jucat pentru Chelsea. Cred ca aici este vorba de o revansa a lui Chelsea fata de Adrian. Ne priveste indirect acest caz, iar in aceste zile o sa am o discutie cu Adrian despre acest subiect". (Newins, citat de gsp.ro)