Steaua s-a dovedit a fi prea puternica pentru scotienii de la Motherwell. Un autogol al oaspetilor si golurile lui Nicolita si Stancu au incheiat socotelile primei manse a turului al treilea preliminar al Europa League. Echipa lui Bergodi a avut grija sa le faca o seara grea scotienilor, care nu mai spera la o calificare: "Nu cred in miracole, romanii sunt deja calificati", a declarat antrenorul Jim Gannon.

Presa internationala a laudat prestatia romanilor si a subliniat seara mizerabila pe care au avut-o scotienii de la Motherwell.

The Telegraph: "Motherwell a primit o lectie de la Steaua. A avut un inceput slab si seara lor s-a transformat din una rea intr-una dezastruoasa. A fost o seara mizerabila a scotienilor".

The Herald: "Poate ca Steaua Bucuresti nu mai este aceeasi forta in fotbalul european cum era odata, dar incearca sa spui asta si jucatorilor extrem de dezorientati ai lui Motherwell".

The Scotsman: "Speranțele echipei Motherwell de a merge mai departe in Europa League au primit o lovitura zdrobitoare, dupa o infrangere grea la București."

Site-ul oficial Motherwell: "Steaua a fost prea tare si a obtinut probabil un scor decisiv pentru calificare. Dezastrul a inceput cu autogolul lui Craigan. Steaua s-a dovedit prea puternica pentru echipa lui Jim Gannon și a meritat pe deplin victoria. Motherwell a luptat cat a putut, dar Steaua a fost clar mai buna, obtinand un scor probabil decisiv pentru calificare".