Internationalul roman, Adrian Mutu va afla in cursul zilei de vineri rezultatul memoriului depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne in legatura cu decizia FIFA de a-l obliga sa plateasca despagubiri in valoare de peste 17 milioane de euro clubului londonez Chelsea.

Potrvit Mediafax, citat de prosport.ro, TAS va anunta, vineri, decizia in cazul scandalului Mutu-Chelsea la ora locala 11:30 (12:30 - ora Romaniei). In data de 7 mai 2008, Camera pentru Rezolvarea Disputelor din cadrul FIFA a decis ca Adrian Mutu va trebui sa plateasca despagubiri clubului Chelsea pentru nerespectarea contractului, dar internationalul roman a cerut TAS sa anuleze decizia FIFA.

Dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina, in 2004, Mutu a fost nevoit sa paraseasca echipa Chelsea, jucatorul roman fiind si suspendat de catre Federatia Engleza timp de sase luni. Londonezii au declarat ca acest scandal le-a provocat pierderi de 13 milioane de lire sterline si cer ca Adrian Mutu sa le plateasca suma de 17.173.990 euro.