Cristiano Bergodi este increzator in sansele Stelei de a trece de Motherwell, antrenorul italian sperand intr-o victorie a ros-albastrilor, joi seara, pe arena din Bulevardul Ghencea. "Am incredere in baietii mei si nu ma sperie ca Motherwell a castigat cu 8-1. Pana la urma au invins o echipa din Albania", a precizat tehnicianul.

"Meciul de maine este un test inainte de inceperea campionatului. Avem doi jucatori suspendati (nr. Toja si Petre Marin), dar sper ca cei care ii vor inlocui vor face fata. Incercam sa-i surprindem printr-un joc rapid, pe care nu l-ati prea vazut pana acum. Incet-incet putem face din ce in ce mai bine. Suporterii trebuie sa inteleaga ca nu pot continua acest razboi cu conducerea. Nu ma sperie ca Motherwell i-a invins pe cei de la Flamurtari cu 8-1, am incredere ca vom face doua jocuri foarte bune impotriva lor. Se vor confrunta doua echipe tinere si vom vedea daca tinerii nostri sunt mai buni decat ai lor", a declarat Cristiano Bergodi.

"Nu castigam un meci doar pentru ca suntem Steaua, trebuie sa dovedim ceva pe terenul de joc. Cu toate acestea, noi suntem mai tehnici, cred ca vom castiga. Emotii am avut acum cinci ani cand am jucat contra Stelei, dar nu acum. Noi daca ne facem jocul, nu vom avea probleme", Andrei Ionescu, mijlocas Steaua.

Partida Steaua - Motherwell, contand pentru turul trei preliminar al Europa League, se va disputa, joi, de la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.