Fanii echipei Motherwell, adversarul Stelei din Europa League, sunt avertizati pe site-ul oficial al echipei scotiene sa aiba grija la hotii de buzunare, sa bea doar apa imbuteliata si sa se comporte civilizat la Bucuresti. De asemenea, suporterii sunt indemnati sa nu mearga cu taxiurile din capitala Romaniei, pentru ca taximetristii au tarife preferentiale pentru straini.

"Trebuie sa fiti atenti la hotii de buzunare, in special in zonele aglomerate, mai ales in apropierea caselor de schimb, a hotelurilor, sau in transportul public, in special la aeroport. Ar fi bine sa aveti cu voi o copie a pasaportului", se arata pe site-ul clubului scotian.

"Autoritatile din Romania trateaza foarte serios infractiunile legate de droguri sau hartuire sexuala. Este interzisa fotografierea in aeroport sau a bazelor militare", se mai spune pe site-ul britanicilor de la Motherwell.

De asemenea, sustinatorii care vin la Bucuresti cu masinile personale sunt sfatuiti sa fie foarte atenti la carute si la turmele de animale cu care se pot intalni pe stazile din Romania.

Partida dintre Steaua si Motherwell, contand pentru turul 3 preliminar al Europa League, va avea loc joi, de la ora 20:45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.