Steaua il vrea cu orice pret pe ultimul produs de export al Pitestiului, Cristi Tanase, mijlocasul putand avea la formatia din Bulevardul Ghencea, in cazul in care cele doua cluburi se vor intelege, un salariu de 25.000 de euro pe luna.

Cu un salariu de 300.000 de euro pe an, Tanase ar deveni cel mai bine platit jucator de la formatia ros-albastra, intrecandu-l pe Tatarusanu, cel care primeste 220.000 de euro pe sezon, conform gsp.ro.

Topul salariilor de la Steaua:

1. Tatarusanu 220.000 de euro

2-3. Kapetanos si Goian 200.000

4. Ghionea 180.000

In varsta de 21 de ani, Cristi nu-l va indupleca pe Gigi Becali sa ii ofere un salariu mai mare de 120.000 de euro, limita superioara impusa de patronul din Ghencea, restul pana la 300 de mii urmand sa fie dati de catre fratii Becali (Victor si Giovanni vor plati restul de 180 de mii). Oferta bucurestenilor este peste cea a Kolnului, germanii promitandu-i lui Cristi putin peste 200 de mii pe stagiune.

"Daca va ajunge la Steaua, peste cativa ani il vom vinde la Inter sau la Fiorentina pentru 15 milioane de euro, asa cum s-a intamplat in trecut si cu Mutu", a declarat Giovanni Becali citat de presa germana.

"Tanase este un jucator foarte valoros si nu va pleca de la Pitesti pe o nimica toata. Koln a facut o oferta destul de serioasa, insa nu e suficient", a declarat Andrei Penescu, fiul patronului lui FC Arges, despre situatia lui Cristi.

Dupa ce anul trecut evolua pe terenurile de la Turnu Severin sau Alba Iulia, acum Tanase poate deveni cel mai bine platit fotbalist de la Steaua. Tanarul fotbalist pitestean isi doreste sa plece de la echipa din Trivale pentru a tine pasul cu echipa nationala, fiind destul de greu sa fii convocat din Liga a doua.