CFR Cluj isi continua seria meciurilor fara infrangere in fata Unirii Urziceni. Clujenii s-au impus la penalty-uri in Supercupa Romaniei si aduc trofeul pentru prima data in vitrina CFR-ului. Dupa expirarea timpului regulamentar cele doua echipe se aflau la egalitate (1-1), dar ratarile lui Paduretu, Rusescu si Frunza din faza penalty-urilor aduc victoria CFR-ului.

Supercupa a inceput sub semnul nervilor, cartonasele galbene iesind ca ciupercile dupa ploaie din buzunarul arbitrului. Meciul are inca de la inceput un ritm alert, iar ocaziile nu intarzie sa apara. Primul gol vine, insa, abia in minutul 41, dintr-o faza fixa. Mara centreaza din corner, iar lovitura de cap a capitanului Cadu il lasa fara reactie pe Grigore. Nervii se intind si pe banca, iar centralul e nevoit sa-l trimita in tribune pe antrenorul Urziceniului, Dan Petrescu.

Unirea inscrie golul egalizator la cinci minute de la debutul reprizei secunde. Apostol forteaza patrunderea in careu si obtine lovitura libera, pentru o tragere de tricou. Frunza executa si trimite un sut superb in vinclu! Dupa expirarea timpului regulamentar cele doua echipe se aflau in continuare la egalitate, scor 1-1. Prelungirile nu aduc nicio schimbare pe tabela de marcaj si castigatoarea Supercupei se decide la penalty-uri.

Rezultate penalty-uri:

Unirea Urziceni: Paduretu rateaza; Rusescu rateaza; Frunza rateaza; Bilasco inscrie; Bordeanu inscrie

CFR Cluj: Alcantara inscrie; Dubarbier rateaza; Culio rateaza; Dani inscrie; Cadu inscrie

Iuliu Muresan: "A iesit un meci echilibrat, chiar daca noi am fost un pic mai buni. S-a ajuns cu suspans in prelungiri si la 11 metri am avut noroc si am castigat. Tin sa accentuez totusi ca victoria a fost meritata. Vreau sa multumesc jucatorilor, care au dat dovada de valoare si spirit de sacrificiu, dar si fanilor nostri si lui Arpad Paszkany, care face eforturi mari sa ne mentina la acest nivel" (gsptv).

Dan Petrescu: "Asta e fotbalul. Portarul nostru si-a facut datoria, dar nu a fost de ajuns. Nu ai ce sa le reprosezi jucatorilor cind pierzi la penalty-uri. Am fi meritat trofeul, daca am fi fost arbitrati corect. Daca am avea arbitri straini, am fi cistigat si Supercupa azi si am lua din nou titlul. Din cauza unor asemenea arbitraje nu ma veti mai vedea prin tara mult timp".