Bannerul afisat la partida cu Ujpest de suporterii stelisti a incins nu mai spiritele intre romani si unguri, dar l-a si enervat la culme pe patronul Stelei, Gigi Becali precizand inainte de returul cu maghiarii ca va inchide Peluza Sud, locul unde a fost afisat respectivul mesaj.

"Am zis ca trebuie sa tac din gura pentru ca incepe campionatul si sa nu ma mai cert cu bagabontii. Dar gata! Chestia asta cu bannerul nu se face! Voi inchide Peluza Sud si cu asta basta! I-am zis lui Vali (nr Argaseala) sa facem asta mai demult, dar el imi tot repeta: ", a declarat Becali la gsptv.

"Daca eram seful Jandarmeriei sa vezi ce cuminti erau. Nici macar o palma nu mai dadeau! Daca stiam ce scrie pe bannerul ala in timpul meciului, inchideam peluza de atunci!", a conchis patronul ros-albastrilor la sport.ro.

"Cat timp tine o femeie maghiara c…l in ea? 9 luni”, a fost mesajul infatisat de suporterii stelisti de la peluza a doua catre galeria maghiara.

Partida Ujpest - Steaua, contand pentru turul doi preliminar al Europa League, va avea loc, joi, de la ora 20:45, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta. In partida tur echipa pregatita de Cristiano Bergodi a castigat cu 2-0.