UEFA a dat ok-ul disputarii meciului FC Ujpest - Steaua Bucuresti! Comisia UEFA a analizat raportul facut de Steaua in urma amenintarii cu bomba din hotelul in care se aflau cazati ros-albastrii si a hotarat ca mansa retur a preliminariilor Europa League sa se dispute conform programului stabilit.

Steaua l-a informat pe Tugomir Frajman, observatorul UEFA delegat pentru meciul cu Ujpest despre actiunea de evacuare a hotelului in care au fost implicati ros-albastrii, dar presedintele Valeriu Argaseala a declarat ca nu a cerut si amanarea partidei: "Nu am cerut amanarea partidei, dar jucatorii sunt foarte obositi. Este mult mai bine sa jucam azi. Riscurile erau mai mari daca amanam jocul pentru maine. A fost o decizie pe care a trebuit sa o acceptam. Bergodi era ingrijorat de starea jucatorilor, dar pana la urma a acceptat si el aceasta decizie" (prosport.ro).

Inainte de a afla decizia UEFA, Joe Borocz, presedintele FC Ujpest era increzator in faptul ca meciul se va disputa joi: „Am aflat din presa internationala despre ce s-a intamplat la hotelul unde au fost cazati cei de la Steaua. Nu m-a sunat niciun oficial de la Steaua sa ma intrebe daca stiu ceva despre asta. De la UEFA nu astept alt raspuns decat ca o sa se joace meciul diseara”. (sport.ro)