Unirea Urziceni a incheiat cu o infrangere turneul de pregatire din Scotia. Dupa o remiza cu vicecampioana scotiana si doua victorii cu echipe de liga secunda, campioana Romaniei a fost invinsa, miercuri, de Playmouth Argyle, scor 2-1.

Rusescu a fost singurul marcator al Urziceniului, echipa sa cedand, insa, in fata divizionarei secunde Playmouth Argyle. Portarul Arlauskis a incheiat meciul mai devreme, ialomiteanul fiind transportat la spital dupa contactul cu un adversar. Arlauskis a suferit o comotie, dar se afla in afara oricarui pericol.

"S-a putut vedea valoarea Unirii in prima jumatate. Este o echipa mare si a fost greu sa ne apropiem de ei, dar am facut unele modificari in a doua repriza si au fost in avantajul nostru. In prima repriza am fost ingrijorati, dar in partea a doua a jocului am aratat o alta fata, o atitudine pozitiva si am intors rezultatul. Am fost putin ingrijorat inaintea meciului pentru ca nu staim cum vor reactiona jucatorii mei. Unirea este o echipa care va juca in Liga Campionilor si a cheltuit foarte multi bani pe jucatorii sai", a declarat antrenorul Paul Sturrock, potrivit site-ului oficial al echipei scotiene.

Echipa de start: Arlauskis, Maftei, Galamaz, Fernandes, Bordeanu, Apostol, Ricardo, Brandan, Onofras, Bilasco, Rusescu. Au mai evoluat: Tudor, Nicu, Paraschiv, Danalache, McAlister

Rezultate Unirea Urziceni in turneul de pregatire din Scotia:

FC Unirea Urziceni - Ayr United 2-1 (nou promovata in liga secunda scotiana)

FC Unirea Urziceni - Celtic Glasgow 1-1 (vicecampioana Scotiei)

FC Unirea Urziceni - Greenock Morton 3-1 (liga secunda scotiana)

FC Unirea Urziceni - Plymouth Argyle 1-2 (liga secunda scotiana)