Dinamo a plecat spre Portugalia unde va disputa, joi, ultimul, dar si cel mai tare amical inaintea inceputului noului sezon. "Cainii" vor da un ultim test impotriva lui FC Porto sub ochii secundului lui Razvan Lucescu, Bogdan Stelea. "Am ales amicale tari in aceasta vara pentru a ne obisnui cu astfel de confruntari", a spus Bonetti.

"Nu este meciul decisiv pentru mine, toate meciurile sunt importante. Nu exista presiune din partea conducerii, insa trebuie sa recunosc ca simt o presiune din partea presei. Oricum, fara presiune nu exista placerea de a juca, doar asa ajungi sa faci performanta. Nu ma intereseaza ca se spune ca mi se clatina postul, ma intereseaza rezultatele, ma intereseaza ca echipa sa joace. Am ales amicale tari in aceasta vara, pentru a ne obisnui cu astfel de confruntari, am vrut sa testez echipa", a recunoscut tehnicianul la plecarea in Portugalia.

"Nu e decisiv meciul cu Porto pentru Bonetti, nu se pune problema schimbarii lui. Jucam ofensiv, sistemul gandit de antrenorul nostru ne da oportunitatea sa ne cream multe ocazii. Rezultatele din amicale nu se contabilizeaza, o sa ne batem la titlu, chiar daca multi nu considera ca avem forta", a spus si Ionel Ganea.