Formatia din Bulevardul Ghencea a pus in vanzare, luni, biletele pentru partida retur dintre Ujpest si Steaua, cu mentiunea ca suporterii stelisti pot achizitiona tichetele numai in forinti, moneda nationala a Ungariei, informeaza site-ul oficial al ros-albastrilor.

Pretul unui tichet este de 2500 de forinti (in jur de 40 de lei), iar plata se poate face numai in moneda nationala a vecinilor nostri.

Program casa de bilete:

Luni - 12-20

Marti - 10-20

De asemenea, pentru fiecare bilet achizitionat cumparatorul va trebui sa prezinte o copie a cartii de identitate. Pana in acest moment oficialii echipei Steaua nu au anuntat care va fi numarul total de suporteri care vor face deplasarea la Budapesta.

Partida Ujpest - Steaua, contand pentru turul doi preliminar al Europa League, va avea loc, joi, de la ora 20.45, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta. In partida tur echipa pregatita de Cristiano Bergodi a castigat cu 2-0.

In alta ordine de idei, englezul Andre Marriner va conduce disputa de saptamana viitoare urmand sa fie ajutat de catre asistentii David Richardson si Richard West.