Dupa ce Realul i-a achizitionat pe Kaka, Cristiano Ronaldo si Benzema, Barcelona nu se lasa mai prejos, catalanii urmand sa plateasca, conform Marca, nu mai putin de 87.5 milioane de euro pentru a-l cumpara pe suedezul Zlatan Ibrahimovic de la Inter. In tranzactie mai intra Samuel Eto'o si Alexandre Hleb.

Catalanii au insistat in ultima perioada pentru David Villa de la Valencia, dar pretul cerut de Lilieci, aproximativ 50 de milioane de euro, i-a dat inapoi pe campionii Europei.

Catalanii au revenit la mai vechea pista Ibrahimovic, Barca si Inter ajungand, conform Marca, deja la o intelegere pentru suedez.

Astfel, Ibra va ajunge pe Nou Camp pentru aproximativ 45 de milioane de euro, plus Samuel Eto'o si imprumutul lui Alexandre Hleb.

Cum Eto'o este evaluat la 35 de milioane de euro, iar Hleb (care va avea optiune de cumparare definitiva) la 7.5 milioane de euro, atunci Barcelona va plati in total 87.5 milioane de euro pentru starul milanezilor.

Ar fi cel de-al doilea transfer al verii din punct de vedere al banilor cheltuiti dupa ce Realul a dat aproximativ 93 de milioane de euro pentru a-l cumpara pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United.

Daca Ibrahimovic va ajunge in Catalunia, ceea ce este mai mult decat probabil, Spania va domina clar piata transferurilor din aceasta vara, Real si Barca achizitionand cei mai in forma fotbalisti din lume.