Sergiu Radu va evolua din nou la echipa germana Energie Cottbus. "Fiul risipitor" a semnat un contract valabil pana in 2012 si va fi coleg cu Emil Jula si Ovidiu Burca.

"Suntem foarte multumiti ca l-am adus pe Sergiu Radu deoarece este un atacant care lipsea echipei actuale. Am avut o conversatie placuta, iar Sergiu ne-a spus de la bun inceput ca isi doreste sa revina la echipa", a declarat pentru site-ul oficial al clubului managerul Steffen Heidrich.

"Sunt foarte bucuros ca am ajuns din nou la Cottbus. Este echipa unde am avut cele mai mari realizari profesionale. Vreau sa repet performantele din trecut si sa ajut clubul sa revina in prima liga. Cei de aici au mare incredere in mine, iar ca dovada este contractul de lunga durata pe care mi l-au oferit. Ma gandesc chiar sa imi inchei cariera de jucator aici, la Energie", a declarat Radu pentru Newsin, citat de gsp.ro.

Atacantul avea un contract cu formatia VfL Wolfsburg, iar in ultma perioada a fost imprumutat la Stuttgart si FC Koln.

Sergiu Radu a mai evoluat la Energie Cottbus in perioada 2005-2007. A marcat 26 de goluri pentru Energie in 67 de jocuri din Bundesliga si a pus umarul la promovarea echipei in prima Liga.