Stelistii sunt multumiti de rezultatul bun pe care l-au obtinut in prima mansa a turului doi preliminar al Europa League. Ros-albastrii au punctat de doua ori in repriza a doua, dar scorul nu este unul linistitor. Ujpest recunoaste superioritatea Stelei, dar totusi crede ca isi va putea atinge obiectivul.

Cristiano Bergodi: "E un rezultat foarte bun pentru noi. Mai avem returul de la Budapesta, dar acest 2-0 este un rezultat bun, mai ales ca echipa a jucat bine. Sunt bucuros pentru joc. La pauza le-am spus ca putem castiga, dar ca trebuie sa jucam ceva diferit. Ma bucur pentru victorie, meritul este al baietilor". (steauafc.com)

Gestul lui Kapetanos, pentru care a primit direct cartonasul rosu, l-a uimit pe antrenorul Stelei: "Kapetanos a facut o prostie, trebuie sa inteleaga ca la acest meci ai nevoie de liniste. M-a mirat gestul lui, deoarece stiu ca este un om foarte calm"

Romeo Surdu: "Acum s-au schimbat datele problemei, atmosfera s-a schimbat. Anul trecut am fost cel mai huiduit. Rezultatul nu este linistitor, calificarea se va juca la Budapesta. Am fost ingrijorati dupa eliminarea lui Kapetanos, dar la pauza am sperat ca se poate. Nu ma asteptam la probleme in tribune. Noi eram 20.000, ei 500. Acolo raportul o sa fie egal, pentru ca o sa vina aradenii si timisorenii cu noi".

Sorin Ghionea: "Ramanem cu picioarele pe pamant, stim ca nu ne asteapta un meci usor. Va fi o atmosfera destul de incinsa la Budapesta. Imi doresc ca la toate meciurile sa fim la fel de motivati ca in aceasta seara, sa dam totul pe teren si sa castigam. Sunt surprins placut de atmosfera din tribune, publicul a fost fantastic. Le multumesc in numele echipei pentru ca ne-au sustinut. E meritul suporterilor pentru ca ne-au sustinut".

Mihai Marian Onicas: "Calificarea nu este transata. Am castigat doar cu 2-0, speram sa invingem si la Budapesta. 2-0 este un scor periculos, dar putem sa invingem si la Budapesta. Ne bucuram ca suporterii au revenit alaturi de noi, speram sa ii facem fericiti in continuare. Am avut emotii cand am iesit si am vazut ca sunt atat de multi suporteri alaturi de echipa, nu-mi venea sa cred! Mai am mult de muncit si nu pot sa ma compar cu Mirel Radoi".

"Cred ca in ultimele trei saptamani echipa a progresat. Am avut ocazia de a obtine un rezultat bun, dar doua greseli individuale pe parcursul meciului au schimbat cursul jocului. Steaua este o echipa puternica dar scopul nostru e sa ne atingem obiectivul. Echipa mea a jucat bine si treaba mea e ca in retur sa ii pregatesc mai bine si fizic, si mental", a declarat Willie McStay potrivit site-ului oficial al echipei maghiare.