"Este un meci de orgoliu, pentru ca jucam cu o echipa ungara". Surprinzator, declaratia vine din partea unui... italian - Cristiano Bergodi, noul tehnician al Stelei. Begordi se afla in fata primului joc oficial in Ghencea - Steaua vrea tot din prima mansa, in vreme ce Ujpest si-a stabilit un obiectiv mai cuminte: "Sa facem in asa fel incat si meciul retur sa aiba miza", a declarat antrenorul Willie McStay.

Ujpest a ajuns la Bucuresti miercuri seara, cu o intarziere de trei ore, provocata de o defectiune a aeronavei cu care urma sa calatoreasca spre Romania. Imediat dupa aterizare, Ujpest a mers la stadionul Steaua, unde a efectuat antrenamentul oficial.

"Stim ca Steaua este o echipa tare, cunoastem calitatea fotbalului romanesc. Ne-am pregatit mult si vrem sa aratam ca o echipa unita. Vream sa facem in asa fel incat meciul de la Budapesta sa aiba miza", a declarat antrenorul lui Ujpest, Willie McStay, inaintea jocului de la Bucuresti.

Steaua a rezolvat chiar miercuri problema de contract pe care o avea cu atacantul Kapetanos - grecul a semnat noua intelegere cu trupa din Ghencea si va figura pe lista oficiala a partidei cu Ujpest.

Bergodi nu va conta joi seara pe serviciile bulgarului Bibiskov, nici pe cele ale lui Tininho, ultimii transferati la Steaua. Nici polonezul Grzelak nu intra in calcule, pentru ca nu este pus la punct cu pregatirea fizica.

Pana miercuri seara, Steaua vanduse 16 mii de bilete pentru partida cu Ujpest, programata joi seara, de la ora 20.30.