Italianul Cristiano Bergodi este optimist inainte de dubla cu FC Ujpest, contand pentru turul doi preliminar al Europa League, tehnicianul fiind de parere ca formatia din Bulevardul Ghencea se poate califica numai daca va evolua cu multa atentie si concentrare in joc.

"In mare parte m-am hotarat asupra primului 11, as mai avea unu sau doua dubii. Inceputul este cel mai greu. E normal sa dau unele detalii si explicatii patronului in legatura cu unii jucatori, de ce joaca acolo sau de ce nu joaca, dar pana la urma eu hotarasc cine e titular si nu altcineva.

Bibiskov nu este pregatit inca. Grzelak este bine, dar nu suficient pentru a juca de la inceput. Totusi, polonezul sta putin mai bine decat el. E greu pentru o echipa din Romania sa aiba scouteri in toata lumea, ca doar nu suntem Milan sau Real", a declarat Cristiano Bergodi.

"Sunt multumit ca jucatorii au incredere, vrem sa transam calificarea aici. Tot ce mai avem nevoie este un mijlocas defensiv, desi il avem pe post si pe tanarul Onicas. Echipa nu poate juca insa un sezon intreg cu scandaluri, asa cum s-a intamplat in sezonul trecut", a completat Bergodi.

"Postul meu preferat e cel de mijlocas dreapta, dar daca un antrenor iti cere sa evoluezi in alta parte a terenului, o faci. Daca vrei sa evoluezi cat mai mult, atunci faci sacrificii, intri acolo unde ti se cere. Sper sa fac treaba buna si sa evoluez cat mai bine in cazul in care voi fi pe teren cu Ujpest. Trebuie sa fac un sezon bun, sa dau randamentul care se asteapta de la mine. Vreau sa redevin jucatorul de la Galati", a declarat Janos Szekely.

In cazul in care nu va semna in cursul zilei de joi un nou angajament cu Steaua, Pantelis Kapetanos nu va putea fi folosit de Bergodi in partida cu ungurii de la Upjest. De asemenea, Pawel Golanski nu va putea fi ulilizat, acesta fiind suspendat.

Steaua va intalni pe FC Ujpest in turul doi preliminar al Europa League, joi, de la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Returul va avea loc pe 23 iulie in Ungaria.