Scandalul de coruptie de la Pitesti a lasat urme adanci in randul omanenilor de fotbal, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, plangandu-se de faptul ca telefoanele sunt ascultate si ca orice cuvant poate fi interpretat. "Este o situatie neplacuta", a declarat fostul international roman.

"Mi-e lehamite sa vorbesc despre aceasta situatie neplacuta. Sa stii ca telefonul iti este permanent ascultat, sa stii ca orice spui poate fi interpretat, nu e deloc placut. Nu stiu cat de vinovati sunt cei anchetati in ultimul timp la DNA, dar asta ramane sa se stabileasca de catre organele de ancheta. E o conjunctura neplacuta, oamenii se feresc sa mai fie ei insisi, iar asta nu stiu cat de bine e pentru fotbal in ansamblu", a declarat Ionut Lupescu intr-o interventie la Telesport.

Interventia DNA in fotbalul romanesc i-a trimis dupa gratii pe Gheorghe Constantin (fostul sef al CCA) si Cornel Penescu (patronul formatiei din Trivale), de asemenea echipa FC Arges fiind retrogradata in Liga 2 in urma implicarii in scandalul de mituire a unora dintre fluierasii din Liga 1.