Argentinianul Carlos Tevez a facut pasul de la United la marea rivala City, atacantul urmand sa aiba la noua formatie acelasi numar pe care l-a purtat si pe Old Trafford, 32. In varsta de 25 de ani, Tevez este al doilea jucator important care ii paraseste pe Diavoli dupa Cristiano Ronaldo, transferat la Real Madrid.

"Clubul Manchester City este incantat sa anunte ca a ajuns la un acord cu Carlos Tevez", se scrie pe site-ul oficial al celor de la City.

Argentinianul a semnat o intelegere valabila pana in anul 2014, suma de transfer nefiind deocamdata facuta publica. Tevez a refuzat in urma cu cateva saptamani un contract valabil pentru urmatoatele cinci sezoane cu United, fotbalistul fiind nemultumit de tratamentul la care a fost supus de catre Sir Alex Ferguson (a fost mai mult rezerva la vicecampioana Europei).

Dupa ce a evoluat in ultimii doi ani de zile sub forma de imprumut la Manchester United, Tevez a devenit liber de contract, impresarul sud-american Kia Joorabchian fiind cel care detinea drepturile sale sportive.