David Beckham si-a facut aparitia in California dupa ce a fost imprumutat de L.A Galaxy timp de 5 luni la AC Milan. Insotit de Zinedine Zidane, Becks a asistat la victoria echipei sale contra celor de la Chivas, 1-0, si a tinut sa-i raspunda coechipierului Landon Donovan pentru ca l-a criticat in presa. "A fost complet neprofesionist ce a facut el. Sa vorbesti urat despre un coleg, mai ales prin presa si nu fata in fata, este un gest care nu are ce cauta in fotbal", a spus englezul.

Donovan l-a numit pe David Beckham un capitan nepotrivit pentru Galaxy si l-a descris "plin de fite" intr-un interviu care va fi publicat in urmatoarea carte despre super-starul englez "Experimentul Beckham". Aceasta publicatie nu a beneficiat de colaborarea lui Becks.

"O sa incerc sa fac din aceasta intamplare ceva pozitiv pentru echipa. In 17 ani, am jucat la cele mai mari echipe din lume, alaturi de cei mai buni jucatori, dar niciodata nu mi s-a reprosat lipsa de profesionalism. Este important sa lamuresc aceasta problema cu Donovan si voi vorbi cat de curand cu el", a mai spus Becks.

David Beckham s-a intors din Europa impreuna cu Zinedine Zidane, alaturi de care si-a propus sa dea o mana de ajutor dezvoltarii fotbalului in Statele Unite.