Sorin Cirtu s-a intors din Ungaria cu informatii pretioase pentru Cristiano Bergodi si pentru Steaua. Pandurii au invins cu 3-1 adversara Stelei din Europa League intr-un meci amical, iar concluzia lui Cirtu e incurajatoare pentru ros-albastri: "daca ar juca in campionatul nostru, Ujpest s-ar bate la retrogradare". Antrenorul lui Ujpest, Willie McStay, a luat o atitudine umila dupa infrangerea cu echipa lui Cirtu si i-a complimentat pe stelisti: "cred ca Steaua este mai buna decat Pandurii"

"Pandurii ne-au pus multe probleme, sunt o echipa foarte bine pregatita din toate punctele de vedere. S-au tinut de noi, au fost artagosi, mi-a placut cum s-au luptat. In baza informatiilor pe care le am despre Steaua, pot spune ca este o echipa mai buna decat adversara noastra de azi. Stau mai bine din punct de vedere tehnic, tactic si au jucatori care se descurca bine in regim de viteza", a spus McStay.

Sorin Cirtu, antrenor Pandurii: "Au un numar 10 destul de bun, mi-a placut (Tisza Tibor), e un jucator foarte tehnic si a fost jucatorul lor cel mai periculos in momentul cand au avut mingea. La fazele fixe pot crea mari probleme doar la, unde numerele 21 (Korcsmar Zsolt) si 19 (Szabo Bence) bat intotdeauna destul de bine loviturile libere. Si noi am avut probleme in prima repriza, pana i-am cunoscut mai bine. Au si o anumita manevra buna a mingii in momentul in care au balonul si daca ii lasi si joci putin mai lejer, dar in momentul in care ai o agresivitate pozitiva, le creezi mari probleme si imediat nu mai pot sa reactioneze". (prosport)