Cristiano Ronaldo a ajuns la Real Madrid pentru aproximativ 94 de milioane de euro, suma record pentru fotbalul mondial. Odata cu mutarea in capitala Spaniei, lusitanul a hotarat sa renunte si la impresionanta colectie de masini pe care o detine. Motivul este unul cat se poate de simplu: toate au volanul pe dreapta, iar acest lucru il va incomoda in Spania, informeaza The Sun.

Garajul lui Ronaldo adaposteste in acest moment urmatoarele exemplare: Bentley Continental GT Speed (114,950 lire sterline), Porsche 911 Carrera 2 Tiptronic S (69,995 lire sterline) si Mercedes C220CDI (10,795 lire sterline).

De altfel, demn de mentionat este faptul ca starul spaniolilor a mai avut de-a lungul timpului bolizi precum Audi R8, Porsche Cayenne, Bentley Continental GTC si un Ferrari 599 GTB, pe care l-a distrus intr-un pasaj din Manchester.

Cele trei masini au fost deja scoase la licitatie de catre un dealer de autoturisme din Manchester, suma totala la care ele sunt evaluate fiind de 195.000 de lire steline.

"Aceste masini vor reprezenta cu siguranta un punct mare de interes pentru colectionarii bogati din Anglia, cu atat mai mult cu cat masinile i-au apartinut lui Cristiano Ronaldo", se precizeaza in The Sun.